طراحی وب سایت

طراحی وب سایت

 

طراحی وب سایت:

وب سایت چیست؟ |طراحی وب سایت|طراحی وب سایت ارزان|طراحی وب سایت حرفه ای

تاریخچه طراحی وب سایت:

تیم برنرز لی، مخترع وب، با برپایی یک سایت وب در اوت ۱۹۹۱، نام خود را به عنوان نخستین سازندهٔ وب در تاریخ نگاشت. او در نخستین وب سایتش، از اَبَرمتن و پیوندی برای ایمیل (پست الکترونیک) استفاده کرده بود.

در آغاز، وب سایت‌ها با کُدهای ساده HTML نوشته می‌شدند، گونه‌ای از زبان نشانه‌گذاری که ساختار ساده‌ای به وب گاه‌ها می‌داد، شامل سرتیتر و پاراگراف، و توانایی پیوند دادن به آدرس‌های دیگر از طریق ابرپیوند. در مقایسه با روش‌های دیگر، این راه تازه و متفاوتی بود که کاربران به سادگی می‌توانستند با یک مرورگر، صفحه‌های پیوند خورده را باز کنند.

با پیشرفت وب و هنر طراحی آن، زبان کُد نویسی اش، اَبَرمتن یا اچ تی ام ال، پیچیده تر و پرانعطاف تر شد. ابزاری مانند جدول‌ها که بیشتر برای نمایش نمودارهای داده‌ای بودند، بزودی مورد استفاده نادرست، برای چیدمان‌های پنهان در صفحه‌های وب قرار گرفتند. با پیدایش الگوهای آبشاری وب یا «CSS»، روش نادرست طراحی با جدول‌های پنهان در صفحه از گردونه خارج، و بجای آن استفاده مناسب از زبان کمکی «CSS» جایگزین شد.

فناوری‌های یکپارچه سازی پایگاه داده (Database)، مانند زبان‌های کُدنویسی سمت سرور (Server-Side Scripting) مانند CGI، PHP، ASP. NET، ASP، JSP و ColdFusion، و استانداردهای طراحی مدرن با الگوها (CSS)، ساختار وب سایت‌ها را باز هم تغییر داده و آنرا پیشرفته تر کرده‌اند.

همچنین با آمدن نگاره‌های جاندار و فناوری‌های پویانمایی به صفحه‌ها، مانند فلَش (Flash)، چهره وب بیشتر از پیش تغییر کرد و توانمندی‌های تازه به سازندگان رسانه و طراح‌های وب داده شد.
در ادامه به طور مختصر توضیحاتی در  طراحی وبسایت و طراحی پرتال در مورد مسائل مربوط به سایت ارائه خواهیم داد:
 

الف – مراحل طراحی وب سایت
1.انتخاب نام مناسب برای سایت
2. ثبت دامنه (نام سایت) در شبکه جهانی اینترنت
3.طراحی نرم افزار و گرافیک سایت
4. خرید فضا ( هاست)
5.قراردادن نرم افزار سایت طراحی شده بر روی فضای خریداری شده و افتتاح سایت

 

طراحی وبسایت

 

ب – فناوریهای مورد استفاده در طراحی وب سایت
زیر ساختهای نرم افزاری پروژه های طراحی وب سایت بر اساس Microsoft .NET Framework است. استفاده از فناوری دات نت با انعطاف پذیری، قابلیت اطمینان ، نوآوری و امنیت مثال زدنی خود قابلیت های بسیاری را برای ما به ارمغان می‏آورد، که از جمله آن قابلیت مدیریت کدهای تولید شده، پشتیبانی از شی گرایی و سازگاری با متدولوژی انتخابی پروژه، وابسته نبودن به یک زبان خاص، درعین بهره مندی از #C که زبانی مدرن و کاملا شی گرا است.ضمن آنکه بسترها و زیرساختهای نرم افزاری انتخاب دات نت به عنوان بستر اصلی اجرای پروژه ، امکان استفاده از فناوری های جانبی دیگری که سازگار با Windows هستند را فراهم خواهد کرد.چندلایه بودن نرم افزارهای تولیدی موجب تسهیل شرایط ارتقای وبسایت طراحی شده در آینده خواهد بود.ضمن آنکه هزینه های reworking (دوباره کاری) را به هنگام توسعه پروژه حذف خواهد نمود.
برای خدمات بانک اطلاعاتی از MS SQL SERVER استفاده خواهد شد. نوع مجوز حقوقی استفاده از این کارگزار بانک اطلاعاتی در وب به همراه امکانات وسیع و کارایی قابل توجه، آن را به انتخاب مناسبی تبدیل نموده است.
 

ج – ملاحظات امنیتی در نظر گرفته شده برای طراحی وب سایت چیست ؟
کاربران در ابتدای ورود به سایت اعتبارسنجی می شوند و پس از ورود به سایت جهت دسترسی به بخشهای مختلف با توجه به سطح دسترسی که دارند هدایت میگردند . تدابیر اتخاذ شده در طراحی وب سایت برای جلوگیری از هرگونه دسترسی غیرمجاز که ممکن است منجر به دستکاری، خرابکاری یا سرقت اطلاعات شود؛ در سه دسته زیر قرار میگیرند:
1- تدابیری جهت جلوگیری از ورود خرابکاران به بانکهای اطلاعاتی و پنلهای مدیریتی یا تلاش برای بدست آوردن گذرواژه : کلیه گذرواژه ها بصورت رمز شده با یک الگوریتم مناسب در بانک اطلاعاتی نگهداری می شوند. (یک طرفه یا دو طرفه)
2- تدابیری جهت جلوگیری برای تزریق دستور به کارگزار بانک اطلاعاتی. شامل :  ممانعت از ارسال دستورات SQL از طریق مبادی ورودی اطلاعات : ممانعت از ارسال دستورات SQL از طریق پارامترهایGET

3- تدابیری جهت جلوگیری از سرقت اطلاعات در هنگام نقل و انتفال در شبکه در صورت لزوم شامل : هنگام ورود کاربر به صفحه ورود به سایت یک مسیر و باند حفاظت شده بوسیله SSL بین رایانه کاربر و کارگزار ایجاد می شود که کلیه نقل و انتقال اطلاعات از این مسیر حفاظت شده بین این دو رایانه رد و بدل خواهد شد و این تکنیک دسترسی به اطلاعات ارسالی و دریافتی را برای کسانی که استراق سمع می کنند را ناممکن خواهد کرد.
 

د – ویژگیهای عمومی در نظر گرفته شده برای طراحی وب سایت چگونه است ؟
1- وب سایت منطبق با فن آوری موتورهای جستجو به ویژه Google طراحی خواهد شد.
2- در طراحی وب سایت حداکثر کارایی با بهره گیری از فناوری های عرضه شده بوسیله شرکت مایکروسافت برای عملکردهای وب سایت از دید کاربر در نظر گرفته خواهد شد.
به عنوان مثال زمان لود صفحات به طور متوسط و در شرایط معمول ارتباطی با یک خط 56 کیلوبایتی 20 ثانیه خواهد بود.
3- دسترسی آسان و دقیق کاربر به اطلاعات در طراحی گرافیکی صفحات الویت خواهدداشت.تامین نظر کارفرما در طراحی گرافیکی از A تا Z در اولویت خواهد بود.
4- سرعت و سهولت در به روز رسانی و سهولت توسعه در طراحی وب سایت در آینده در نظر گرفته خواهد شد.
5- ملاحظات حفاظتی و امنیتی در تولید بسترهای نرم افزاری و طراحی وبسایت در نظر گرفته خواهد شد.
6- استفاده بهینه از منابع سخت افزاری در ساخت نرم افزارها در نظر گرفته خواهد شد.
7- امکانات عمومی مانند : آمار بازدیدکنندگان ، نقشه سایت، فرم نظرخواهی، افزودن به آدرس های برگزیده، ارسال صفحه به دوستان، خروجی چاپ و RSS نیز در صورت لزوم به امکانات سایت افزوده خواهد شد.

چند نکته که مدیریت وب سایت و طراح وب سایت باید بداند :
1- موتور جستوجوی انعطاف ناپذیر: بسیاری از موتورهای جستو جو کاربر را ملزم به ورود پارامترهای زیادی می کنند.
2- متن زیاد: معمولا سایت های حاوی متن های حجیم , خسته کننده هستند.
3- اندازه فونت ها و متون: به خصوص افرادی بالای ۴۰ سال با حروف نازک یا کوچک مشکل دارند و باید ترتیبی اتحاذ شود تا از طریق مرورگر امکان تغییر اندازه فونت ها فراهم شود.
4- رابط گراافیکی (GUI) برداشت غیر استاندارد: برداشت کاربر از عناصر و اشیای موجود در برنامه ها تثبیت شده.
5- ضعف آرشیو: در اغلب مواقع اطلاعات قدیمی هم مورد استفاده کاربران قرار میگیرد.
6- انیمیشن و متون متحرک: تمرکز بازدید کنندگان از سایت را بر هم می زند.
7- پیوند به سایت های دیگر: به دلیل فلسفه و ساختار متفاوت طراحی در سایتهای مختلف , نباید تعداد پیوندهای خارج از سایت زیاد باشد.

در زمینه طراحی وب سایت جنبه‌های گوناگونی باید در نظر گرفته شود که به سبب پیشرفت روزافزون اینترنت همواره براین موارد افزوده می‌شود. برای وب سایت های تجاری عمومی، موارد زیر از جمله اصلی‌ترین آنها به شمار می‌روند:

  • طراحی وب سایت بر طبق عنوان و محتوای مطالب می‌باشد.
  • مطالب، جوهر کلام و اطلاعات درون سایت باید مطابق با هدف سایت بوده و طیفی از عموم را نشانه رود که به دنبال اطلاعات ارائه شده در سایت هستند.
  • سایت باید قابل فهم بوده و برقراری ارتباط با آن حتی برای مخاطبانی که آشنایی چندانی با وب ندارند، آسان باشد. چنانچه سایت به اندازه کافی بزرگ بوده و اطلاعات زیادی را شامل شود، باید اطلاعات راهنما را به گونه‌ای بکار برد که به سرعت در اختیار بیننده قرار گیرند.
  • نمای کار باید کلی بوده و تمام صفحه را دربر گیرد تا بتواند پایداری و ثبات را القا کند. سبک نگارش باید زیبا و تخصصی بوده و مناسب با سلیقه مخاطبان و محتوای سایت باشد.
  • در نگارش متون و اطلاعاتی که مخاطب به دنبال آنها است باید بزرگ نمایی شود تا به بیننده القا کند که این همان چیزی است که به دنبال آن بوده است.
  • همچنین سایت باید به سادگی در اینترنت یافت شود و درصورت امکان در بالای لیست‌های جستجو قرار گیرد، اگرچه همواره اینگونه نباشد لااقل در موتورهای جستجوی اصلی چنین شود.
  • یک وب سایت معمولاً شامل متن و تصاویر است. اولین صفحه یک وب سایت صفحه خانه (Home Page) و یا صفحه ایندکس (Index) نامیده می‌شود. بعضی از وب سایت ها از صفحه‌ای استفاده می‌کنند که معمولاً صفحه خوش آمد نامیده می‌شود. این صفحه ممکن است شامل مواردی چون پیغام خوش آمدگویی، انتخاب زبان، انتخاب ناحیه جغرافیایی و یا اعلام عدم پذیرش مسیولیت درموارد خاص باشد. هر صفحه وب درون سایت وب، یک فایل HTML است که URL مخصوص به خود را دارد.
  • بعد از این که هر صفحه وب ساخته شد، این صفحات با استفاده از فهرست راهنمایی که از پیوندهای مختلف تشکیل شده است به یکدیگر متصل می‌شوند.
  • هنگامی که یک وب سایت کامل شد برای آنکه برای همه برروی اینترنت قابل مشاهده باشد باید منتشر و یا ارسال (Upload) شود. این کار به کمک یک میزبانFTP انجام می‌شود. هنگامی که سایت منتشرشد، مسئول سایت برای افزایش بازدیدکنندگان، از تکنیکهای گوناگون استفاده می‌کند. این کار با ثبت کردن وب سایت در موتورهای جستجویی نظیر Google و Yahoo، تبادل لینک با وب سایت‌های دیگر، ایجاد پیوند با وب گاه‌های مشابه و غیره امکان پذیر است.

طرح وب سایت
 واضح است که نحوه نمایش در اینترنت به مراتب حساس تر و پیچیده تر است، چرا که در عرصه ای مثل نمایشگاه حضور شما و اطلاعاتی که شما با صحبت منتقل می کنید می تواند تا حدودی جای خالی مسائل دیگر را برای برخی مخاطبان کنجکاوتر پر کند، اما در فضای مجازی، مسائل مختلفی وجود دارد که یک مشتری بالقوه را به تماس با شما ترغیب خواهد کرد. این موارد می تواند ابعاد مختلف طراحی وب سایت چون طراحی ساختار، طراحی گرافیکی، اطلاعات ارائه شده و.. باشد. طراحی وبسایت و طراحي وب یکی از وظایفی که ما با در نظر گرفتن نوع تجارت شما، به عهده خواهیم گرفت، آماده کردن ساختاری است که تمام جنبه های مختلف را پوشش دهد و در صورتی که هم اکنون شما وب سایت آماده ای داشته باشید، پیشنهاداتی به شما خواهیم داد تا خودتان آنرا تکمیل کنید. طراحی انواع وب سایتهایی که شما در اینترنت می بینید، یکی از انواع ایستا (استاتیک)، پویا ( داینامیک) و یا سایت های فلش می باشد.

1 - طرح وب به قالب نمایشی و طراحی گرافیکی صفحات موجود در وب سایت می‌گویند که معرف محتوا و مطالب آن وب سایت می‌باشد. طرح وب جلوه بصری هدف وب سایت است و اولین بخش از یک صفحه وب است که ذهن مخاطب را با خود درگیر می‌کند.

2 -طراح وب با در نظر گرفتن هدف سایت و مخاطبان آن و با استفاده از المان‌های متناسب با رویکرد سایت و به کمک ذهن خلاق و ذوق هنری خود در بکار بردن ابعاد و رنگها، طرحی خلق می‌کند که ضمن ایجاد یکپارچگی در کلیه صفحات وب سایت نمای تکرار شونده و خسته کننده را به مخاطب القا نکند.

3 - در وب سایت باید از الگوی ثابتی در صفحات استفاده کرد که کاربر به هنگام دیدن صفحات متوجه این است که همه صفحات در یک سایت مشخص هستند.

 

طراحی وب سایت


 

اقداماتی که در طراحی وب سایت باید از آن خودداری کنید

  1. استفاده از تصاویر گرافیکی با حجم زیاد
  2. استفاده از تصاویر گرافیکی با حجم فوق العاده کم و تعداد بالا
  3. استفده از تعداد زیادی فایلهای فلش انیمیشن
  4. برچسبهای چشمک زن و مانند آن
  5. نشانه ها و لینکهایی در سایت که به آنچه وجود ندارد و در حال ساخت است اشاره می کند.
  6. انتخاب رنگ نا مناسب
  7. اشکالات املایی و دستوری
  8. متنهای خیلی کوتاه
  9. متنهای خیلی بلند
  10. صداهایی که به طور اتوماتیک در هنگام ورود بازدیدکننده به صورت خودکار اجرا می شوند
  11. لینکهای شکسته (لینکهایی که به هیچ صفحه عکس یا فایلی ختم نمی شوند. )
  12. فضاهای خالی خیلی زیاد بین قسمتهای مختلف
  13. فضاهای خالی خیلی کوچک بین قسمتهای مختلف
  14. استفاده از اختصارات بی مورد در جمله مثلاً u برای you.
  15. فریمهایی که به طور افقی یک تکه از صفحه را اشغال می کنند.
  16. یک صفحه طولانی بدون پاراگرافهای لازم
  17. تعداد زیادی banner های تبلیغاتی
  18. سرعت پایین هاست یا (میزبان وب شما ) یا صفحه طولانی و حجیم


انواع وب سایت در طراحی وب سایت و طراحی پرتال:
سایت ها بر اساس کاربرد و نوع برنامه نویسی به چند دسته تقسیم می شوند که عبارت است از :
 

سایت استاتیک یا ثابت(Static Website):
در طراحی وب سایت و طراحی پرتال این سایت ها یک بار طراحی شده و اطلاعات مورد نیاز در آنها قرار می گیرد و پس از آن برای تغییر نیاز بهطراحی حرفه ای یا نیمه حرفه ای سایت است. زبان برنامه نویسی اینگونه از سایت ها در بیشتر موارد HTML و Java Script هستند که در نوع توسعه یافته تر می توان از CSS نیز بهره برد.
از آنجا که در طراحی وب سایت و طراحی پرتال از حجم کمتری ازکد در طراحی وب سایت های استاتیک استفاده می‌شود، سرعت بارگذاری (Loading) بالایی دارا می باشند. علاوه براین کاهش حجم کدها خوانایی بیشتر سایت توسط موتور های جستجوگر را به دنبال دارد.این موارد سبب بهتر شدن وضعیت آنها در طراحی وب سایت و طراحی پرتال از لحاظ امتیاز دهی موتورهای جستجو (رنکینگ) خواهد شد. در ضمن این گونه سایت ها قیمت طراحی پایین تری را نسبت به سایر سایت ها دارند.
استفاده از افراد حرفه ای علاوه بر افزایش امنیت ،سبب بهره مندی از گرافیک و ظاهری زیبا می‌شود چرا که همه چیز ثبات دارد، از جمله متن ها و اندازه ی تصاویر و همچنین همه ی عناصر مکان مشخص و ثابتی دارند ،که در نتیجه می توان برای محل قرار گرفتن هر یک از اجزا، بهترین تصمیم را گرفت.
اما از طرفی ممکن نبودن ایجاد تغییرات توسط افراد عادی سبب می‌شود تا امکان بروز رسانی سایت توسط صاحبان و مدیران سایت نباشد.
سایت های استاتیک در طراحی وبسایت و طراحی پرتال برای شرکت ها، سازمان ها و افرادی مناسب است که حداکثر یک یا دو بار در سال نیاز به تغییر در محتوای سایت دارند.

سایت داینامیک یا پویا (Dynamic Website):
در طراحی وبسایت و طراحی پرتال افراد عادی که دسترسی به سیستم مدیریت محتوای سایت را داشته باشند،می توانند محتوای  سایت های داینامیک را بعد از طراحی تغییر دهند. زبان برنامه نویسی وب سایت های پویا میتواند براساس نیاز متفاوت باشد اما عمدتا" از زبان های برنامه نویسی ASP ASP.Net ، PHP، CSS، Silver light و یا Ajax استفاده می‌شود.
در طراحی وبسایت و طراحی پرتال این گونه از سایت ها در ابتدا اسکلت سایت توسط طراح ایجاد و سپس محتوا توسط مدیران سایتها بارها تغییر می‌کند . از این رو طراح در طراحی وبسایت و طراحی پرتال نسبت به موقعیت و اندازه ی دقیق متن ها و تصاویر و سایر فایل هایی که بعدا" توسط مدیران سایت ها تغییر می‌کند اطلاعی ندارد بنابر این همه حالات را در نظر می گیرد و این کار سبب می‌شودکه تاحدودی از گرافیک و جلوه ی سایتکاسته شود.
یکی از مزیت های  سایت های دینامیک این است که محدودیتی برای ایجاد، تغییر یا حذف مطالب، تصاویر و صفحات و... وجود ندارد.
با توجه به اینکه دراین گونه سایت ها از زبان های برنامه نویسی پیشرفته استفاده می‌شود امکانات زیادی در آنها قابل ایجاد است به مانند ایجاد صفحات هوشمند، فرم ها وموتورهای جستجوی پیچیده.
اما استفاده زیاد از کدها سبب کند شدن بارگذاری(Loading) سایت وکم شدن رنکینگ آن در موتور های جستجو می شود.
سایت های دینامیک برای افراد، شرکت ها و سازمان هایی که بیش از دوبار در سال نیاز به تغییر درمحتوای سایت را دارند،مناسب است.
 

پرتال ها (Portals):
در  طراحی وبسایت و طراحی پرتال، پرتال ها  سایت های دینامیک جامعی هستند که چند هدف خاص را در یک سایت دنبال می کنند. به عبارت دیگر مجموع چند سایت دینامیک که برای رسیدن به هدف خاصی در کنار هم قرار گرفته اند را می توان یک پرتال نامید. به عنوان مثال پرتال خبری می تواند از چند سایت تشکیل شده باشد که هر یک امکان خاصی چون انتشار تصاویر،عضو گیری، انتشار اخبار، نظر سنجی و ... را در اختیار مدیران آن قرار می دهد.ضمن این که تمام ویژگی‌های یک سایت  استاتیک می تواند در یک پرتال نیز صدق کند.
در  طراحی وبسایت و طراحی پرتال معمولاً پرتال‌ها توسط سازمانها، شرکت ها وگروه ها خریداری می شوندو به دلیل نیاز به بروز رسانی بخشهای مختلف اداره ی آنها توسط یک فرد بسیار مشکل است .

سایت استاتیک و نیمه دینامیک فلش (Static and Dynamic Flash Website):
در  طراحی وب سایت و طراحی پرتال سایتهای فلش دو نوع استاتیک و نیمه دینامیک هستند که توسط نرم‌افزارهای خاصی طراحی می شوند. معمولا" از XML یا Action Script برای ایجاد قابلیت های تغییر یا هوشمندی در این سایت ها بهره گرفته می شود.
به طور کلی در  طراحی وب سایت و طراحی پرتال سایت های فلش  استاتیک غیر قابل تغییرند وبه مانند سایت های ثابت توسط طراح ایجاد می شوند و برای تغییر آن نیاز است به افرادی نیاز است که به صورت حرفه ای یا نیمه حرفه ای از دانش طراحی وب سایتهای فلش برخوردار باشند.
اما سایتهای فلش نیمه دینامیک مانند  سایت های دینامیک عمل می‌کند و قابل تغییر هستند. اما تغییر دادن در آنها به سادگی  سایت های دینامیک نیست و نیز دامنه ی ایجاد تغییرات محدودتر است.
ازجمله مزایای وب سایت های فلش جذابیت آن ها است،توانایی ایجاد گرافیک زیبا و هم چنین انیمیشن‌های جذاب.
اما از معایب عمده ی در  طراحی وب سایت و طراحی پرتال آنها میتوان به امکان خوانده نشدن اطلاعات موجود در آنها توسط موتور های جستجوگر و سرعت کم بارگذاری اشاره کرد.
در  طراحی وب سایت و طراحی پرتال سایت های فلش برای کسانی مناسب است که نیاز به تبلیغات ندارند و عموم کاربران با آنها آشنا هستند.

سایت دارای سیستم مدیریت محتوا ( Content Management System Website):
در  طراحی وبسایت و طراحی پرتال این سایت ها که در اصطلاح به CMS ) Content Management System ) مشهورند، وب سایت هایی از نوع سایت های دینامیک یا پرتال ها هستند که توسط طراحان حرفه ای و یا شرکتهای طراحی حرفه ای برای مصارف خاص ایجاد می شوند.
تمام خصوصیات مربوط به  سایت های دینامیک در مورد سایتهای CMS صدق می کند.
از مزایای این سیستم ها نسبت به سایر  سایت های دینامیک می توان به آماده و جامع بودن اشاره کرد، به طوری که اغلب اینگونه از سایتها در کمتر از سه روز کاری قابل نصب و استفاده هستند.
طراحی وبسایت های CMS در  طراحی وبسایت و طراحی پرتال به مانند طراحی یک خط تولید است و طراح سعی در رعایت تمام اصول امنیتی، گرافیکی، رنکینگ موتور های جستجو و سایر موارد موثر می کند.

 

اصطلاحات وب سایت :
HTML
زمانیکه شما داخل صفحات یک وب سایت می گردید اجزای گوناگونی را می بینید که تمام آنها در یک چیز مشترک هستند و آن زبان یا کدی است که آنها را تولید می کند که این زبان HyperText Markup Language یا همان HTML می باشد.
عکسهابافرمت gif
بیشترین استفاده را در وب دارند و محبوبترین نوع عکس است. این نوع فرمت 256 رنگ را پشتیبانی میکند و از ویژگیهای دیگر آن animation, transparency, interlacing است . البته محبوبیت آن بیشتر برای حجم کم آن است.
استاندارد W3C چیست؟
W3C یا کنسرسیوم شبکه جان گستر وب، مجمعی متشکل از 400 شرکت و سازمان است که در مورد استاندارد ها و فناوری های وب، تشریک مساعی دارند.
استاندارد W3C، از سوی سازمان W3C به صفحاتی داده میشود که قوانین مشخصی را رعایت کنند. با رعایت این ضوابط، اینگونه صفحات در اکثر بروزر های معمول دنیا قابل خواندن، بدون مشکل خواهند بود.
فرمتهای فایلهای صوتی:
WAV یکی از فرمتهای صوتی که کیفیت بالایی هم دارد و البته حجم زیادی هم اشغال می کند و در سیستم عامل ویندوز بکار می رود. نوع MIME این فرمت برابر است با audio/wav .
AU این فرمت متعلق به سیستمهای عامل UNIX, Linux است و خاصیت آن داشتن حجم کم و البته با کیفیت پایین تر، که نوع MIME این فرمت برابر است با audio/basic .
AIFF این فرمت هم متعلق به کامپیوترهای Macintosh است با کیفیت بالا و حجم بسیار بالا. نوع MIME آن برابر است با audio/aiff .
MIDI این فرمت با فرمتهای دیگر صوتی تفاوتهایی دارد. در این فرمت بجای ذخیره شدن فرکانس صدا، آهنگ صدا یا همان نت های موسیقی را ذخیره و پخش می کند. بزرگترین مزیت آن حجم بسیار پایین و عیب آن، پخش آهنگ بدون گفتار است. نوع MIME این فرمت audio/midi است.

 

طراحی وب سایت

 

 

نکات طراحی وب سایت

اگر میخواهید یک طراحی وب سایت خوب داشته باشید باید به نکات زیر که عناصر یک طراحی وب سایت خوب است توجه فرمایید.
آیا تا کنون فکر کرده اید که چه نوع طراحی وب سایتی به منزله ی  یک طراحی وب سایت خوب تلقی میشود؟گرافیک مهم است؟محتوای سایت مهم است؟ رنگ بندی وب سایت چطور؟
آنچه به نظر میرسد این است که مهم ترین عامل ،تعیین تفاوت اساسی، بین طراحی وب سایت موفق و طراحی وب سایت ناموفق است.اما نکته ای که وجود دارد این است که  درک افراد از یک طراحی وب سایت  با هم کاملا متفاوت است. هنگامی که شما در حال طراحی وب سایت خود هستید، از این حقیقت آگاه باشید که برای دسترسی به وب سایت شما، مرورگرها و دستگاه های متعددی وجود دارند که افراد می توانند از آنها استفاده نمایند. زمان زیادی نیست که دسترسی افراد به اینترنت تنها از طریق کامپیوتر های شخصی و یا لپ تاپ محدود نمی شود؛ بسیاری از دستگاه های کوچک و دستی دیگری هستند که افراد می توانند به صورت مستقیم به اینترنت وصل شده و به وب سایت شما دسترسی پیدا کنند.پس شما باید بسیار دقت کنید که در سایت خود از چه مواردی استفاده میکنید،آیا فقط متن و عکس است؟ یا در آن فیلم هم هست؟ اگر وب سایت شما در جهت اطلاع رسانی باشد باید متن های آن بیشتر باشد تا فردی که برای دسترسی به این اطلاعات وارد سایت شده اند با عکس و ویدئو مواجه نشد و از بودن در سایت خسته نگردد و برعکس اگر سایت شما با هدف نمایش تصاویر و ویدئو باشد باید از گذاشتن مطالب زیاد در وب سایت خودداری گردد. بنابراین هنگامی که میخواهید طراحی وب سایت خود را آغاز کنید باید به تمامی پارامترها توجه کنید. در اینجا میخواهم توضیحاتی را خدمت شما ارائه دهم که به شما کمک کند که طراحی وب سایت مناسب و خوبی و موفقی داشته باشید.تا در کسب و کار خود هم متعاقبا موفق شوید.
1.ایجاد یک وب سایت که سبک باشد.اگر اطلاعات مهمی در سایت شما هست که قبل از هر معامله ای باید خریدار آن ها را ببیند سعی نکنید وب سایت خود را با تصویر و فیلم سنگین کنید بلکه همان محتوا را تکمیل و جامع ارائه دهید.
2.در طراحی وب سایت خود از رنگ هایی که بر روی چشم فشار میاورند بپرهیزید.از رنگ های آرامش بخشی که در کنار چیدمان منظم سایت مخاطب را جذب میکند استفاده کنید تا بارها از سایت شما بازدید کند.اگر رنگ هایی که پرفشار هستند در طراحی وب سایتتان بکار ببرید دیگر مهم نیست که وب سایت شما چقدر عالی است چون باعث خستگی بازدیدکننده شده است.در ضمن حتما دقت کنید که رنگ پس زمینه ی وب سایت شما با رنگ فونتی که بکار میبرید متضاد باشد تا نوشته ها خوانا باشد و چشم را آزاد ندهد.
3.برای اینکه افراد در وب سایت شما دچار سرگردانی نشوند تعریف دقیق و درستی از حرکت در وب سایت داشته باشید.در هر صفحه ای برای بازگشت به صفحه های قبل ،این قابلیت را فراهم آورید.در طراحی وب سایت به این قابلیت ناوبری گویند.سعی کنید با css یک ناوبری متنی مناسب ایجاد کنید.
اگر از این اصول اساسی طراحی وب سایت پیروی نمایید در این صورت می توانید طراحی وب سایت خود را به رخ دیگران بکشید. به خاطر داشته باشید که شما طراحی وب سایت  را به خاطر بازدیدکننده انجام می دهید نه برای خواسته های خودتان! 

 

پنج بخش اصلی در طراحی وب سایت

پنج بخش اصلی در طراحی وب وجود دارد:

1-محتوا : این بخش شامل اطلاعات و نوع دسته بندی آنهاست. محتوای هر وب سایت توسط ساختار کلی مانند HTML گسترش پیدا میکند.

2-دید بصری : این قسمت از وب سایت معمولا توسط HTML , CSS و یا حتی Flash و یا عناصر گرافیکی دیگر ایجاد و گسترش داده میشود. این جنبه یکی از بارزترین بخش های هر وب سایت است اما مهمترین بخش نیست.

3-فناوری : درست است که میتوان محتوای وب سایت را توسط HTML و یا CSS گسترش داد اما مشخصا میتواند توسط سایر زبان ها و استانداردهای برنامه نویسی وب نیز گسترش یابد.

4-جابجایی اطلاعات :  سرعت و قابلیت اطمینان و امنیت از جابجایی اطلاعات در بستر اینترنت بسیار مهم است و به صورت مستقیم با سخت افزار/نرم افزار و معماری شبکه ارتباط دارد.

5-هدف : دلیل وجود یک وب سایت. اغلب به این موضوع از جنبه اقتصادی نگاه میشود و یکی از عناصر مهم در طراحی هر وب سایت است. این عنصر با توجه به تصمیمات مدیران سایت جهت داده میشود.

تمامی طراحان وب سایت سعی میکنند تا وب سایت را با دقت طراحی کنند ولی عملیات ساخت وب امری مشکل و تا حدودی پیچیده است. ریزه کاری های فراوانی در این کار وجود دارد و در واقع این کار نیاز به یک تیم متشکل از انواع تخصص ها است. حتی اگر در طراحی ظاهری بسیار حرفه ای باشیم اما از ساختار چیدمان اطلاعات در سایت چیزی ندانیم ، مطمئن باشید کاربران این ساخته زیبا را به هیچ شکلی درک نخواهند کرد. با توجه به این موضوع طراحان و مدیران وب سایت بیشتر زمان خود را صرف تشخیص نیازها و خواسته های بینندگان وب سایت میکنند.
در واقع طراحی وب سایت خوب و خوشایند برای کاربران که در عرصه فعلی بتواند در اینترنت دوام بیاورد کار راحتی نیست.
وب سایت های امروزی در اصل همگی از یک مدل برنامه نویسی شبکه که به صورت دو طرفه سرویس دهنده/سرویس گیرنده استفاده میکند ایجاد شده اند.

الف. سمت سرویس دهنده Server Side : شامل سخت افزار و نرم افزارهای وب و همچنین عناصر برنامه نویسی گوناگون است. این برنامه میتواند یک CGI ساده و یا برنامه پیچیده چند لایه جاوا باشد.

ب. سمت سرویس گیرنده Client Side : سمت سرویس گیرنده در حقیقت همان مرورگر وب و فناوری های مشابه است. در واقع نرم افزاری که قادر به نمایش و آنالیز اطلاعات سمت سرور برای کاربران باشد. یکی از معروفترین این نرم افزارها Internet Explorer است.

ج. شبکه : شبکه در واقع مجموعه ای از اتصالات گوناگون است که برای تحویل وب سایت به کاربر مجهز شده است.
درک کامل عناصر و جنبه های فنی محیط وب دارای اهمیت زیادی برای تبدیل شدن به یک طراح موفق وب سایت است.

 

طراحی وبسایت

 

 

تمام موارد بالا را می توانیم با استفاده از شرکت های معتبر طراحی وبسایت به آن دست پیدا نماییم. البته دلیل اعتبار و موفقیت این شرکت ها را باید در نتایج بدست آمده توسط آنها جست و جو و مطالعه نماییم.

شرکت طراحی وب سایت هفت ستاره با هدف رضایت مندی مشتری و پیشرفت مشتریان خود، به طراحی وب سایت هایی با کیفیت فوق العاده وسرعتی بی نظیرمیپردازد.

اکنون برای سفارش وب سایت با ما همراه باشید و لذت ببرید.

طراحی وب سایت،طراحی حرفه ای وبسایت،طراحی وبسایت، طراحی حرفه ای وب سایت،طراحی وب سایت حرفه ای،طراحی وبسایت حرفه ای،طراحی وب،هزینه طراحی وبسایت،هزینه طراحی وب

افزودن ماژول جدید
0%